Passa al contingut principal

Anàlisi de la cartellera




Anàlisi de la cartellera



Resultado de imagen de vengadores: infinity warAvengers: Infinity War /Vengadores: Infinity War


Direcció: Anthony Russo,Joe Russo

Any: 2018

Gènere: pel·lícula de superherois, ciència ficció, cinema d'acció, cinema fantàstic, fantasia i cinema d'aventures

Des del meu punt de vista és una pel·lícula d'acció, ciencia ficció i aventures...

·Gènere on la classificaries:
Aquesta pel·lícula té característiques pròpies de diversos gèneres, tot i així predomina el gènere d'acció l'argument principal és la lluita  contra el mal i s'utilitzen recursos propis del gènere com les presecusions, el dolor físic, la violència, mots,etc.  Però també la posaria en el el fantàstic ja que aparèixen elements fantàstics com monstres i animals que parlen.


Resultado de imagen de 12 valientes

12 valientes/ 12 strong



Títol: 12 Valientes
Títol original: 12 Strong
Director: Nicolai Fuglsig
Any: 2018

·Gènere: Bèl·lic.

·Gènere on la classificaries:

És una pel·lícula bèl·lica perquè hi predominen les morts, les batalles, la violència.  A més hi apareixen recursos propis de gènere com l'armament, els efectes especials per les explosions, l'ambientació està molt ben cuidada i apareixen localitzacions típiques com els desserts,  els camps de batalla.

Enllaç del trailer: https://youtu.be/oDcq4GBOaTg



Resultado de imagen de un lugar tranquilo wikipediaUn lugar tranqulilo/ A quiet place



Data d'estrena: 20 d'abril de 2018 

Director: John Krasinski
Gèneres: Suspens, Terror
·Gènere on la classificaries:

Aquesta pel·lícula  la classificaria com a terror perquè pretén provocar una tensió i una preocupació a l'espectador. A més utilitza molts dels recursos propis del gènere com les els ensurts, molts efectes sonors i canvis d'intensitat de so i aprareixen peronatges típics com un presonatge mistreriós, personatges innocents com nens.etc.








Noche de juegos/ Night game

·Títol/Títol original:
Títol: Noche de Juegos
Títol original: Game Night
Directors: John Francis Daley i Jonathan Goldstein
Any: 2018
Gènere: Acció, Comèdia.

·Gènere on la classificaries :

És de gènere d'Acció perquè pretén genrar adrenalina i és espectacular, l'argument és la venjança, propi del gènere d'acció, i hi ha dolor físic.  També és comèdia perquè tot es resol de forma còmica i el final sempre acaba bé i la caracterització dels personatges és exagerada, al igual que les accions.



Resultado de imagen de sexpactSexPact/ Blockers

Títol: SexPactTítol 
Títol original:Blocker
Director: Kay Cannon
Any: 2018

·Gènere: Comèdia

·Gènere on la classificaries :

És una  comèdia perquè es resol de forma còmica i el final acaba bé, hi trobem arguments típics com els dobles sentits en els diàlegs . S'utilitzen recursos la caracterització dels personatges i les accions exagerades  i s'utilitzen sons graciosos.

Enllaç del trailer: https://youtu.be/2Nan1CFOtgU



Amante por un día/Lover for a day

Títol: Amante por un día
Títol original: Lover for a day
Director: Philippe Garrel
Any: 2018

·Gènere segons la web que hagueu consultat:
Gènere Drama

·Gènere on la classificaries:

És de gènere dramàtic perquè hi predominen els sentiments, hi ha intents de suicidi per part dels personatges s'utilitzen recursos com una banda sonora suggerent, narració molt lenta, flashbacks durant la història, llàgrimes, diàlegs ben treballats.etc. 



Enllaç del trailer: https://youtu.be/TjETXEPVa5c



Amor a Medianoche/Midnight Sun


Títol: Amor a Medianoche
Títol original: Midnight Sun
Director: Scott Speer
Any: 2018

·Gènere segons la web que hagueu consultat:
Gènere Drama Romàntic

·Gènere on la classificaries: 
Él genere és drama romàntic perquè l'argument principal del film és la història d'amor entre un noi i una noia i els obstacles amorosos que suposen l'enfermetat de la noia, a més s'utilitzen recursos com una banda sonora suggerent, els sentiments com a element essencial, una narració molt lenta, flashbacks , llàgrimes, diàlegs ben treballats i s'utilitza el silenci com a recurs narratiu.

Enllaç del trailer: https://youtu.be/U-CRqOW1j68




 Pantera Negra/ Black Panther

Títol: Pantera Negra
Títol original: Black Panther
Director: Ryan Coogler
Any: 2018

·Gènere segons la web que hagueu consultat:
Gènere d'Acció

·Gènere on la classificaries tu, segons el que hem estudiat (aquí cal fer un paràgraf explicant els motius de la teva decisió):
És de gènere d'Acció perquè surten acrobàcies, adrenalina i ha de ser espectacular, la violència és el principal recurs, hi ha dolor físic i localitzacions com selves i desserts. També la classificaria en el gènere de ficció, perquè hi ha elements fantàsitics. 

Enllaç del trailer: https://youtu.be/JK-wAfAvJ0g




Gorrión Rojo/Red Sparrow

Títol: Gorrión Rojo
Títol original: Red Sparrow
Director: Francis Lawrence
Any: 2018

·Gènere:
Gènere de Thriller

·Gènere on la classificaries: La classificaria en el gènere de thriller perquè hi ha molt de suspens,  un misteri que s'ha de resoldre, tot és real i no hi ha una premisa fantàstica i el tema central és la maldat humana.
S'utilitzen recursos com armes i predominen els primers plans.

Enllaç del trailer:
http://www.sensacine.com/peliculas/pelicula-223313/trailer-19556767/





Deadpool 2
Director: David Leitch

Any:  2018

Gènere: Comèdia

Gènere on la classificaria: Aquesta pel·lícula encara que té totes les característiques del gènere de comèdia també la posaria en el gènere de cinema fantàstic i acció, perquè hi han elements fantàstics.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La història de la fotografia

La història de la fotografia La fotografia neix com a resposta a la inquietud de l'ésser humà de registrar el seu context de la manera més exacte i instantànea possible. Aristòtil va construir la primera càmera obscura  capaç d'obtenir la projecció plana d'una imatge. Consisteix en una caixa hermètica tancada per la qual e s fa passar la llum a través d'un petit forat.  A la paret oposada al forat, es formarà la imatge del que es trobi davant: Va ser utilitzada com a ajuda per al dibuix: En segle XVI un físic napolità, Giovanni Battista Della Porta, va anteposar a l'orifici una lent biconvexa (lupa) i amb ella va obtenir més nitidesa i lluminositat a la imatge. A principis del segle XIX, quan l'any 1816 el científic francès Nicéphore Niepce va obtenir les primeres imatges fotogràfiques, encara que la fotografia més antiga que es conserva és una imatge obtinguda el 1826 amb la utilització d'una càmera obscura i un suport

PRÀCTICA DE CONNOTACIÓ 2018

PRÀCTICA DE CONNOTACIÓ  Amb aquesta pràctica pretenc representar el significat de diverses frases i dits mitjançant imatges: La cusriosidad mató al gato No ho seeeeee (amb veu de peneta) És que no en sé cap! Mejor bueno conocido que bueno por conocer Echar una mano Un somriure no significa l'absència d'un problema sinó la capacitat de ser feliç per sobre d'ell Només sé que no sé res Filar prim Donar un cop d'ull La normalitat està sobrevalorada Prendre el pèl A la tercera va a la vencida Si ser normal és tirar bombes, prefereixo ser un sonat Matar el gusanillo Que Déu ens agafi confessats Anar a dormir amb les gallines Anar tot peix A la ligera Peus de plom A cegues

PRÀCTICA DE LA CÀMERA: DIAFRAGMA, OBTURADOR, ISO

PRÀCTICA DE LA CÀMERA: DIAFRAGMA, OBTURADOR, ISO A continuació us explicaré les diferents parts d'una càmera i els seus elements que afecten a la llum de la fotografia. Aquests són els principals elements de la càmera: Hi ha uns en concret què regulen la llum de la fotografia són els següents: Diafragma: és un dispositiu de les càmeres reflex digitals que es troba dins l'objectiu  format per unes cortinetes amb forma d'iiris que d'obren i es tanquen de manera que regulen la quantitat de llum que entra al sensor i com a efecte secundari la profunditat de camp. Per tant, amb una major obertura del diafragma s'aconsegueix una imatge més lluminosa i en conseqüència, amb menys profunditat de camp. Si l'obertura del diafragma és menor, és captarà una imatge menys lluminosa i amb més profunditat de camp. Obturador: És una dispositiu de les càmeres reflex digitals que regulen el temps d'exposició del sensor. De manera que si el se