Passa al contingut principal

PRÀCTICA SOBRE ELS SONY PHOTO AWARDS


PRÀCTICA SOBRE ELS SONY PHOTO AWARDS



Aquí us deixo les cinc  fotografies que més m'han agradat o impactat de les guanyadores del Sony Photo Awards:



És una fotografia feta per Fedrick Lerneryd. En primer lloc, he escollit aquesta fotografia perquè m'agrada que predominin els colors foscos i la cara de la nena està més il·luminada que la resta de la fotografia. En segon lloc aquesta fotografia em va impactar molt perquè em transmet un sentiment de tristesa, la motxilla em fa recordar a la infància dels nens dels països pobres que han de viure en condicions pèssimes amb pocs recursos. Penso que aquesta imatge ha guanyat per allò que representa, les dures dels nens en els països subdesenvolupats. 






He escollit aquesta imatge bàsicament perquè em sembla una imatge molt estètica. M'agrada molt els colors càlids de la imatge provocats per la posta de sol juntament amb el color vermell del pantaló de la dona.  Penso que aquesta imatge ha guanyat per la seva bellesa.






Aquesta fotografia va ser realitzada per Als Tomlinson. He escollit aquesta fotografia perquè m'agrada molt la textura que crea el conjunt de línies verticals formades pel bosc, fins al punt que crea una certa confusió i no acabes d'entendre el que veus. Penso que aquesta imatge ha guanyat bàsicament per això, pel joc de textures i i dels colors blancs negres i grisos. 






















L'autor d'aquesta fotografia és Resilient ri'zilient. He escollit aquesta fotografia principalment per la tristor que transmet. Sembla com si la dona acabés d'haver perdut a un ésser estimat. Per altra banda, m'agrada molt aquest tipus de retrats que mostren l'estat d'ànim d'una persona i el seu rostre és l'únic protagonista de la imatge. Crec que aquesta imatge ha guanyat per allò que transmet. 




























He escollit aquesta fotografia perquè em va cridar molt l'atenció el fet que tots fossin noies i la nena estigui al mig de la fotografia de peu, com si estigués reivindicant alguna cosa.  A més,  m'agrada molt el contrast de colors blancs i negres. Crec que aquesta foto ha guanyat perquè té algun tipus de connotació social que desconec. 





He escollit aquesta imatge bàsicament perquè em sembla una imatge molt estètica. M'agrada molt els colors càlids de la imatge provocats per la posta de sol juntament amb el color vermell del pantaló de la dona.  Penso que aquesta imatge ha guanyat per la seva bellesa.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La història de la fotografia

La història de la fotografia La fotografia neix com a resposta a la inquietud de l'ésser humà de registrar el seu context de la manera més exacte i instantànea possible. Aristòtil va construir la primera càmera obscura  capaç d'obtenir la projecció plana d'una imatge. Consisteix en una caixa hermètica tancada per la qual e s fa passar la llum a través d'un petit forat.  A la paret oposada al forat, es formarà la imatge del que es trobi davant: Va ser utilitzada com a ajuda per al dibuix: En segle XVI un físic napolità, Giovanni Battista Della Porta, va anteposar a l'orifici una lent biconvexa (lupa) i amb ella va obtenir més nitidesa i lluminositat a la imatge. A principis del segle XIX, quan l'any 1816 el científic francès Nicéphore Niepce va obtenir les primeres imatges fotogràfiques, encara que la fotografia més antiga que es conserva és una imatge obtinguda el 1826 amb la utilització d'una càmera obscura i un suport

PRÀCTICA DE CONNOTACIÓ 2018

PRÀCTICA DE CONNOTACIÓ  Amb aquesta pràctica pretenc representar el significat de diverses frases i dits mitjançant imatges: La cusriosidad mató al gato No ho seeeeee (amb veu de peneta) És que no en sé cap! Mejor bueno conocido que bueno por conocer Echar una mano Un somriure no significa l'absència d'un problema sinó la capacitat de ser feliç per sobre d'ell Només sé que no sé res Filar prim Donar un cop d'ull La normalitat està sobrevalorada Prendre el pèl A la tercera va a la vencida Si ser normal és tirar bombes, prefereixo ser un sonat Matar el gusanillo Que Déu ens agafi confessats Anar a dormir amb les gallines Anar tot peix A la ligera Peus de plom A cegues

PRÀCTICA DE LA CÀMERA: DIAFRAGMA, OBTURADOR, ISO

PRÀCTICA DE LA CÀMERA: DIAFRAGMA, OBTURADOR, ISO A continuació us explicaré les diferents parts d'una càmera i els seus elements que afecten a la llum de la fotografia. Aquests són els principals elements de la càmera: Hi ha uns en concret què regulen la llum de la fotografia són els següents: Diafragma: és un dispositiu de les càmeres reflex digitals que es troba dins l'objectiu  format per unes cortinetes amb forma d'iiris que d'obren i es tanquen de manera que regulen la quantitat de llum que entra al sensor i com a efecte secundari la profunditat de camp. Per tant, amb una major obertura del diafragma s'aconsegueix una imatge més lluminosa i en conseqüència, amb menys profunditat de camp. Si l'obertura del diafragma és menor, és captarà una imatge menys lluminosa i amb més profunditat de camp. Obturador: És una dispositiu de les càmeres reflex digitals que regulen el temps d'exposició del sensor. De manera que si el se